Waarom kiezen voor kinesiologie?

Wat kinesiologie onderscheidt van veel andere alternatieve richtingen is het gebruik van de manuele spiertest.

 

De spiertest biedt de mogelijkheid om achter de coulissen van je klachten te kijken naar de oorsprong ervan. Werken vanuit de oorsprong is wat kinesiologie zo uniek en waardevol maakt.

 

Kinesiologie is een veilige methode die sterk individueel gericht is. Een consult duurt 1 tot 1 1/2 uur waarin er alle aandacht is voor jou.

Voordelen van manueel testen

Er zijn er alternatieve richtingen die gebruik maken van apparaten die via het electromagnetische veld bijvoorbeeld het hele systeem uitlezen.

 

Bij kinesiologie ligt het accent anders. Je eigen lijf en eigen innerlijke wijsheid zijn leidend. Het kan heel helend zijn om te leren dat je daar op kunt vertrouwen. Bovendien ligt dat wat getest wordt in de kinesiologie deels op het mentale vlak wat met apparaten niet letterlijk getest kan worden. Tester en geteste blijven met elkaar in dialoog ten aanzien van het ingebrachte onderwerp. Daarbij komt dat de manuele test nooit meer informatie geeft dan relevant is op dat moment. Het geeft ook nooit meer informatie dan de client op dat moment aan kan.